BETONLOOK

Decoratieve technieken

Dacht u al eens aan decoratieve technieken?
Exclusief schilderwerk van Interieur Schoenmaekers geeft uw interieur net die andere look die u zocht.
Met ondermeer kalkverf en diverse verftechnieken geven we uw muren en andere oppervlaktes de textuur die ze verdienen.
Combineer dat met zachte pastelkleuren, natuurlijke tinten of felle kleuren, en u creëert de schitterendste effecten met diepe kleurnuances.

Microtopping | Mortex

Microtopping (Ideal Work) is de perfecte afwerking voor vloeren, wanden en oppervlakken zoals meubels, aanrechten enz. Het geeft uw leef- of werkomgeving een vleugje exclusiviteit.
Het is praktisch, innovatief en snel. Door de variatie aan kleuren, effecten en afwerkingen, kan u ieder oppervlak personalisseren en in slechts een paar dagen aanpassen aan uw smaak.
Elke toepassing is uniek en wordt handmatig aangebracht door ons. Microtopping heeft een unieke samenstelling van cement en polymeren op waterbasis, waardoor het geschikt is voor zowel binnen als buiten.
Het is perfect geschikt om oppervlaktes te voorzien van een minimalistische en moderne look.
Microtopping is een "groen" en milieuvriendelijk en bovendien een "slim" product omdat het voldoet aan de huidige eisen wat betreft toepassing en kwaliteit.
Met slechts een dikte van 3 milimeter, en aangebracht door een specialist, is dit product in staat om elke omgeving van een nieuw uiterlijk te voorzien.
 
     
 
 
  Voor meer foto's bezoek onze realisatie pagina.  
     
  U kan hieronder kiezen voor onze andere diensten.